Kävin pitkästä aikaa lauantaina 14.1 koiranäyttelyissä. Nyt vuorossa oli Kajaani. Mukana kotoa vain Itikka, mutta kisaan oli ilmoitettu myös 3 kasvattiani.

Päivä oli todella mukava. Itikka sai viimeisen sertinsä ollen AVO ERI1 SA SERT, CACIB, VSP. Itikka on nyt käynyt 4:ssä näyttelyssä ja saldona on 3 sertiä, cacib. va-ca, ROP, VSP, RYP3. Nyt vain koetuloksen kimppuun, että saisin tytöstä valion.

karkkareissa myös näyttelyuransa varsin mallikkaasti aloitti Rami (Korpinotkon Ylppö). Rami oli ROP pentu. Rami esiintyi todella mallikkaasti. Paljon onnea vielä Kuosmasen koko perheelle!

karkkarikaniinit meni minulta siinä hässäkässä vähän ohi, mutta tarkistan Anittalta asian. Mutta luullakseni Korpinotkon Villi Marmeladny alias Malviina olisi ollut PN2. Hienoa! Onnea Anitta!

lyhytkarvaisissa Lulu (Korpinotkon Napatanssi) sai JUN EH. Onnea Irene ja perhe.

 

Ja suurin kiitos kuuluu matkakumppaneille Sarille, Niinalle, Ellalle ja pikku Millalle. Oli kiva päivä kaiken kaikkiaan!

sunnuntai kului sitte Karttulassa. Itä-Suomen mäyräkoirat järjesti siellä LUT-kokeet. Oli mahtava seurata miten koirat putkessa työskenteli. Kokeen lopuksi Turmio pääsi tutustumaan putkiin ja kettuun. Ei se pelännyt, mutta ei kyllä syttynyt haukkumaankaan.

Että mukava koiramainen viikonloppu takana:)