No niin. Matka Roomaan onnellisesti takanapäin. Ja tuliaisina aivan ihastuttava "Soolo" poika. Soolo on kk kaniini vanhemmista ja aivan hurmaava ja villi. Ikää nyt 10 viikkoa. Vähän muut koirat protestoivat uutta tulokasta, olihan mamma kokonaiset 5 päivää pois kotoa ja toi vielä tuommoisen riiviön. Mutta onneksi yhteiselo alkaa sujua kuten ennen. Indi tosin ei pidä Soolosta, puolustaa pentujaan. Mutta toivottavasti ajanmittaan sekin hyväksyy Soolon.

Kävimme myös tutustumassa dell Baccano kenneliin. Siellä kasvatetaan lk kaniini-ja kääpiömäyräkoiria, chihuja ja ranskanbulldoggeja. Koiria kennelissä oli n. 100. Oli kyllä tutustumisen arvoinen paikka. Siellä oli vauvalat ja synnytyssalit erikseen ja sitten aikuiset koirat omissa boxeissa. Tilat olivat siistit. Pihalla omassa aitauksessa olivat kanat, kalkkunat, hanhet, riikinkukot (myös 2 albiinoa) jne ja yhdessä aitauksessa oli 3 ponia, lammas ja mini-kilipukki. Kenneli sijaitsi n. 50 km Roomasta pohjoiseen. Aivan ihastuttavaa maaseutua. JA kaikki tietysti sähköportin takana....kuten kaikki muukin.

Toimme Roomasta yhteensä 4 koiraa. Ystäväni Tanja toi 2 rottweileriä ja Cata yhden kodittoman kulkukoiran. Tanjan rottweilerestä kuulemme sitten tulevaisuudessa lisää, sen verran kauniita koiria olivat.

20.4 Jyväskylän KV näyttelyssä olivat Ruttu ja wss Nestori, molemmat saivat EH:t